Home / Uncategorized / Djevojci u piće ubacio tabletu za impotenciju, Ono što je uslijedilo nikako nije očekivao (Video)

Djevojci u piće ubacio tabletu za impotenciju, Ono što je uslijedilo nikako nije očekivao (Video)

Oglasi - Advertisements

Idemo se malo opustiti uz neke relaksirajuće teme, dosta je više bilo teških i sumornih tema. Naime, popularni Ju tjuber, Rajan Hamilton s Hemi TV-a odlučio je testirati je na svojoj djevojci i snimiti njenu reakciju te je objaviti na internetu. Kako navodi, ženska Viagra je čudo, te je on odlučio sve to da isproba na svojoj dugogodišnjoj djevojci.

Na samom početku pretvorio je tabletu u prah i stavio je u energetsko piće koje je popila njegova djevojka, a zatim je uslijedio jedan od najsmješnijih videa koje je ovaj mladić ikad napravio, a s kojim je napravio totalni hajp. Kao što se i moglo očekivati, djevojka je naprosto poludjela.


Rajan Hamilton je inače popularni jutjuber koji ima preko milion pratitelja na Youtube i jedan je od začetnika cijele nove ere jutjub šoubiznisa. Radi dosta skečeva, a na Instagramu također ima veliki broj pratitelja. Impotencija nije nešto o čemu svi rado pričaju. Kad se pojavi taj problem, nesumnjivo pogađa svaki par. Vjerovali ili ne, češće je nego što mislite, to jeste više od polovine muškaraca u dobi od 40 do 70 godina bori se s erektilnom disfunkcijom.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

https://www.youtube.com/watch?v=59FJ2J7FKaU

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money