Home / Uncategorized / Majka ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Je Prava Ljepotica: Nikad Je Nismo Vidjeli, Sad Je Objavljena Njena Slika

Majka ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Je Prava Ljepotica: Nikad Je Nismo Vidjeli, Sad Je Objavljena Njena Slika

Oglasi - Advertisements

Majka popularnog srpskog pjevača Željka Joksimovića se rijetko pojavljuje u javnosti. Svakako koristi društvene mreže , pa povremeno objavi koju fotografiju , na koju joj spratioci komentarišu da je prava dama u svakom smislu.

 

Vesna , odnosno Željkova mama , je jednom priliko ispričala da je previše ponosna na svog sina , te da joj nije ispunio samo jednu želju. Vesna je jako sretna što je Željko uspješan pjevač , međutim ona je ipak imala drugu želju kada je u pitanju njen sin.

https://www.instagram.com/p/BgPKyiIBNtW/?utm_source=ig_embed

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

„Ja sam željela da Željko bude dirigent. On to umije , i u njemu to tinja. Pun je iznenađenja , u tome živi , želi sam sebe da iznenadi. Nikad se ne zna šta će biti u budućnosti. U nastavku pogledajte kako Vesna izgleda. Bez sumnje je ona jedna prava dama , a uz to i lijepa žena. Evo na koga Željko liči. Poznato je da je Željko Joksimović svakako jedan od najljepših i najpopularniji pjevača u regionu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money