Home / Novo / BESPLATNA ONLAJN-PRIPREMA ZA MALU MATURU: Uz ovu platformu za učenje osmaci će zablistati na završnim ispitima

BESPLATNA ONLAJN-PRIPREMA ZA MALU MATURU: Uz ovu platformu za učenje osmaci će zablistati na završnim ispitima

Oglasi - Advertisements

Probni završni test, koji su učenici polagali u svojim matičnim školama, pomogao im je da procene svoje znanje i da se oprobaju u rešavanju modela zadataka s kakvim će se susresti na zvaničnom polaganju male mature.

Međutim, ovo nije jedini način da osmaci provere svoje znanje iz potrebnih predmeta!

Pomoću platforme za pripremu i simulaciju završnog ispita – Mala-matura.com učenici osmog razreda osnovne škole mogu iznova proveravati nivo sopstvene spremnosti za polaganje male mature i ujedno kontinuirano utvrđivati naučeno gradivo iz predmeta iz kojih polažu testove, i sve to potpuno besplatno.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Zadaci za matematiku, srpski i kombinovani test – sve na jednom mestu
Bodovi ostvareni na završnom testu i ove godine sabiraju se sa bodovima ostvarenim na osnovu uspeha u školi, pa se osmaci trude da što spremnije dočekaju jun. Sadašnji srednjoškolci koji su prethodnih godina koristili prednost pripreme za malu maturu pomoću istoimenog sajta bili su prezadovoljni. I oni, ali i njihovi roditelji.

U pitanju je besplatna onlajn-platforma koju su pokrenuli Savremena gimnazija i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a koja omogućava kvalitetnu pripremu i simulaciju polaganja završnog ispita.

Na ovoj platformi se nalazi pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike, kao i gradivo potrebno za kombinovani test. Sve oblasti su prilagođene uzrastu i potrebama osmaka, pa ih oni vrlo brzo i jednostavno mogu usvojiti.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Možete biti sigurni da će se vaša deca, bez izdvajanja dodatnog novca za angažovanje profesora, odlazaka u edukativne centre ili dužeg ostajanja u školi nakon časova, jednostavno pripremiti za malu maturu samo pomoću kompjutera ili mobilnog telefona i internet konekcije bilo kada.

Uz ovakav način rada priprema za probni i završni test postaje manje stresna i mnogo jednostavnija.

Znanje se prenosi na interaktivan i interesantan način
Kako kažu profesori iz Savremene gimnazije i ITHS-a, koji su i kreirali koncept sajta, Mala-matura.com nije samo softver sa lekcijama, ona je pravi virtuelni profesor, i to ne bilo kakav profesor. Mala matura zna odgovore na sva pitanja u vezi sa gradivom za završni ispit i, što je još važnije, to znanje prenosi na interesantan, savremen i interaktivan način.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Da bi učenje bilo zanimljivije, a i da bi imali pravovremenu povratnu informaciju prilikom testiranja, osmaci mogu pogledati multimedijalne i video-lekcije sa propratnim objašnjenjima. Između ostalog, tu su i mini-testovi za određene oblasti, koje je moguće rešavati neograničeno. Na ovaj način svako ko ih pređe može imati tačan uvid u to koliko zna, u kojim oblastima brže napreduje, a na čemu treba dodatno da poradi.

Na sajtu se nalazi i Kutak za roditelje, koji pruža odgovore na brojna pitanja i nedoumice koji muče roditelje, a uz njih nudi i veliki broj interesantnih saveta koji im pomažu da i sebe i svoje dete zaštite od nepotrebnog stresa, koji često donosi više štete nego koristi.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Generalna proba završnog testa – simulacija testiranja zasnovana na realnim zadacima!
Simulacija testiranja se zasniva na realnim zadacima iz aktuelne zbirke zadataka Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Ovakvo testiranje je najbolji način provere, jer sadrži zadatke koji su formulisani na isti način kao i na maloj maturi, u istom broju i odnosu i sa istim vremenom za rešavanje kao i na realnom završnom testu.

Registrujte se i besplatno proverite svoje znanje.

Registrujte se i besplatno proverite svoje znanje.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Preuzmite mobilnu aplikaciju za lakše učenje
Kako vam je cela platforma dostupna i u vidu mobilne aplikacije, učenje je dodatno olakšano, jer jednostavnim preuzimanjem učenici imaju mogućnost da u svakom trenutku pristupe gradivu, podsete se već naučenog ili dopune svoje znanje.

Da, osmaci, sada možete učiti i pomoću telefona, tako da izgovora više nema.

Ako niste do sada, počnite sa učenjem već danas!

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sajtu Mala-matura.com moguće je pristupiti od kuće ili sa bilo kog drugog mesta, tako da se odmah i bez prethodne pripreme može početi sa rešavanjem testova. Dovoljne su samo želja i upornost učenika da naprave prvi korak koji će im obezbediti mesto u željenoj srednjoj školi.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money