Home / Magazin / DEVOJKA NIJE NI VIDELA SLOBODANA KOLIKO JE BILA PIJANA: Saslušano 9 svedoka o stravičnoj nesreći na Pančevcu

DEVOJKA NIJE NI VIDELA SLOBODANA KOLIKO JE BILA PIJANA: Saslušano 9 svedoka o stravičnoj nesreći na Pančevcu

Oglasi - Advertisements

Svedoci tragedije koja se dogodila pretprošle subote na Pančevačkom mostu prilikom koje je poginuo Slobodan L. (34) kada ga je taksijem “citroen” C5 udario Petar M. (43) i “bacio” dole sa mosta, ispitani su i kako se nezvanično saznaje žena za kojom je stradali jurio na mostu bila je u stanju teške alkoholisanosti.

Inače, ona je pretila skokom sa Pančevca, a on je pojurio da je spasi i tako je došlo do teške nesreće.

– Ona je ispitana, a u trenutku tragedije imala je čak 2 promila alkohola u krvi. Rekla je da nije ni videla Slobodana od pijanosti. Dakle, ona tvrdi da se ne seća ni da je on jurio za njom, niti da su ga udarila kola i bacila sa Pančevačkog mosta. Takođe je priznala da su bili u vezi devet meseci, iako je to prvo negirala i govorila da su prijatelji i da joj on duguje novac – rekao je sagovornik Telegrafa iz istrage ovog slučaja.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Saslušano je devet svedoka, čeka se još jedan koji je išao baš iza Slobodana. Ispitan je i gazda kafane koji je trčao za njima. Većina svedoka, ljudi koji su u tom trenutku tuda prolazili, nije videlo šta se događalo. Prvo osnovno javno tužilaštvo ispituje na kome je odgovornost ove tragedije, a više detalja će biti poznato nakon što se završi toksikološka analiza poginulog, odnosno, kada se utvrdi da li u kom stepenu alkoholisanosti je bio. Takođe je naloženo saobraćajno veštačenje.

Sa druge strane, Petar M, koji je udario i bacio sa mosta Slobodana L, podsetimo, pobegao je sa mesta nesreće, prijavio se tek sutradan. Pretpostavlja se da je pobegao jer je bio pijan, pa je, kako se navodi, čekao da se otrezni. Priznao je izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, ali je izneo svoje viđenje događaja, odnosno rekao da jeste video kontakt, ali da nije znao da je udario čoveka.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Slobodanova majka osetila nesreću

Majka poginulog Slobodana, Ljiljana, nakon pogibije sina je rekla “da je osetila da se desilo nešto loše”.

– Naslutila sam tragediju, čula sam one ptice koje ne valjaju – rekla je Ljiljana.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Nesrećna majka to veče je ostavila upaljeno svetlo i legla iako je imala običaj da sina uvek čeka budna da se vrati kući iz izlaska.

– Kritikovao me je što ga čekam do kasno, govorila sam mu da ne mogu da zaspim dok on ne dođe kući – priča Ljiljana.

Priseća se da ju je tu noć trgnulo nešto iz sna i da je tada otišla do njegove sobe gde njega nije bilo. Tu noć ju je policija obavetila da je on tragično nastradao.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

– Pričala sam mu da danima čujem pevanje ptica koje “nisu dobre” i da će se dogoditi nešto loše, on je govorio da ne razmišljam tako i da je to normalno kada je letnji period. Ja sam ipak znala da to nije dobar znak jer svaki put kada bi neko umro iz zgrade, par dana ranije, one bi se isto tako čule i skupljale se ispred ulaza zgrade – objašnjava Ljiljana.

Majka nastradalog Slobodana tvrdi da “nije poznavala devojku sa kojom je njen sin bio i koja je te večeri bila na Pančevačkom mostu sa njim, ali da je došla da im izjavi saučešće”.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

– Nisam je upoznala pre tragedije, ne znam ni kakav je tačno njihov odnos bio, ni koliko su se dugo poznavali. Znam da živi u Višnjičkoj Banji i da ima decu. Starija je od njega. Mislim da sa mužem nije živela, da su samo bili vezani papirom, ali opet nisam sigurna, ne znam – priča Slobodanova majka.

Ona objašnjava da je Slobodan bio često nervozan posle razgovora sa devojkom, ali da ga je ona uvek savetovala da pristupi fino i kulturno, bez ružnih reči.

– Jednom je tokom razgovora sa njom razbio telefon. Govorio mi je da je ona dobar čovek i da bi voleo sa njom da ostane u dobrim odnosima, ali da ne može više da bude njen psihijatar – objašnjava Ljiljana.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ona ističe da je Slobodan želeo sa devojkom da se rastane u dobrim, drugarskim odnosima, ali da nije mogao zbog čestih problema na koje mu se žalila.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money