Thursday , September 21 2023
Home / Magazin / EMINA GA TUŽILA ZA ALIMENTACIJU, A ON PRAVI SVADBU OD 200.000 €: Mustafa gostima plaća HOTEL i AVION, ovo su detalji proslave

EMINA GA TUŽILA ZA ALIMENTACIJU, A ON PRAVI SVADBU OD 200.000 €: Mustafa gostima plaća HOTEL i AVION, ovo su detalji proslave

Oglasi - Advertisements

Bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal za mesec dana izgovoriće sudbonosno “da” svojoj partnerki Melis Sutšurup. Pevač i njegova 19 godina mlađa izabranica venčaće se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu će napraviti od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta će izdvojiti oko 200 hiljada evra.

Kako je Kurir pisao, na proslavi će biti oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će 10. juna organizovati “Grčko veče” u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s “divnim ručkom narednog jutra”, navodi se u pozivnici.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sve troškove snosiće Sandal, koji je zakupio veći deo hotela za ovaj period. Na sajtu ovog luksuznog smeštaja proverili smo cene, za dve noći, koliko gosti ostaju, koštaju u proseku 500 evra. To znači da će samo za smeštaj, pevač dati čak 40 hiljada evra. Ako se uzme u obzir da su cene avionskih karti u proseku između 300 i 500 evra, za taj luksuz Mustafa će platiti oko 30 hiljada evra.


Veliki broj turskih zvezda pevaće na tri dana slavlja, za šta će Sandal platiti oko 100 hiljada evra. Kada je hrana u pitanju, sve će biti u organizaciji hotela, što će ga koštati oko 20 hiljada evra, pišu turski mediji. Oni dodaju da će se služiti i najskuplji šampanjac, a biće i vatromet za koji će dati deset hiljada evra. Suma sumarum, Mustafu će sve ovo koštati 200 hiljada evra, što je za njega sitnica, s obzirom na to da je jedan od najpopularnijih pevača u Turskoj.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Inače, njegova bivša žena Emina Jahović tužila ga je prošle godine, jer nije uplaćivao alimentaciju za decu, međutim, sud je suspendovao slučaj. Pošto je podneo kontratužbu, Sandal je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1,8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money