Thursday , September 21 2023
Home / Magazin / ILON MASK JOJ JE SLUŽIO ZA POPUNJAVANJE PRAZNINE! Bivši agent Amber Herd posipa TRNJE po njoj na suđenju: Poručio joj samo JEDNO!

ILON MASK JOJ JE SLUŽIO ZA POPUNJAVANJE PRAZNINE! Bivši agent Amber Herd posipa TRNJE po njoj na suđenju: Poručio joj samo JEDNO!

Oglasi - Advertisements

Amber Herd nikada nije volela svog bivšeg dečka, Ilona Maska, rekao je njen bivši agent dok je svedočio u slučaju Džonija Depa za klevetu protiv nje.

Dep tuži Herd, svoju bivšu ženu, za 50 miliona dolara, tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru insinuirajući u članku Washington Posta iz 2018. da je bila žrtva nasilja u porodici. Herd je odbacila optužbe, rekavši da ju je Dep fizički napao u nekoliko navrata pre i tokom njihovog braka.


Problemi u braku postali su javni u maju 2016. godine, kada se Herd pojavila na sudu sa modricama na licu kako bi zatražila zabranu prilaska Depu. Razvod para završen je u januaru 2017. godine, kada se već šuškalo da je Herd u vezi sa Maskom, milijarderom i liderom Tesle i SpaceX-a.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Dep i glumičin bivši agent, Kristijan Karino, svedočili su na suđenju za klevetu putem unapred snimljenog svedočenja. Karino je u snimku pokazao poruke koje je razmenio sa Herd, kao svojom tada bliskom prijateljicom, od avgusta 2017. nakon što se saznalo za glumičin raskid sa Maskom.

– Nisi bila zaljubljena u njega i hiljadu puta si mi rekla da samo ispunjavaš prazninu sa njim – rekao je Karino Herd kada se požalila da je njen raskid izašao na videlo.

– Znam, ali sam htela da imam svoje vreme da tugujem. I opet, drugi čovek me je pustio da padnem na šiljke. Pobesnela sam jer su me ostavili i onda su tako postavili stvari – odgovorila je Amber, a Karino je uzvratio:

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

– Možeš to da izbegneš tako što ne izlaziš sa izuzetno poznatim ljudima.


Kada je tačno Herd počela da izlazi sa Maskom je pitanje na koje javnost ne na odgovor. Prvi izveštaji o njihovoj vezi datiraju iz jula 2016. godine, prema Depovom pravnom timu, što bi značilo da je Amber varala Depa sa Maskom, a zaposleni u zgradi u kojoj su Dep i Herd nekada delili stan potvrdili su da je milijarder glumicu posetio nekoliko puta. Mask, koji je ovih dana kupio Tviter, naveden je kao potencijalni svedok na Herdinoj strani, ali ostaje nejasno da li će biti pozvan da svedoči u slučaju.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money