Home / Magazin / LJUPKA SPREMNA DA VRATI 300 € ŽENI KAKO BI JOJ SPASLA BRAK! A onda Deniz Dejm šokirala: Ja za te pare ne ustajem iz KREVETA!

LJUPKA SPREMNA DA VRATI 300 € ŽENI KAKO BI JOJ SPASLA BRAK! A onda Deniz Dejm šokirala: Ja za te pare ne ustajem iz KREVETA!

Oglasi - Advertisements

Pevačica Ljupka Stević se osvrnula na nastup u Rumi i čuvenoj ženi koja se posvađala sa mužem zbog 300 evra koje je dao na Ljupku, te ponovila ono što je rekla i na Tviteru, da će ženi vratiti novac, samo da joj se javi.

– Neka mi se javi ko je, vratiću novac sa merakom, da je 5.000 evra razmislila bih da li bih vraćala – rekla je Ljupka u emisiji Amidži šou” kroz šalu, a komentar Deniz Dejm je sve ostavio u šoku.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

– Ja za 300 evra ni ne ustajem iz kreveta, rekla je Deniz.

– Za nekoga je to mnogo, nisu to male pare – rekla je ozbiljno Ljupka.

– Ja ozbiljnu lovu zarađujem na Onlyfans-u, od ove love ću kupiti stan u Beogradu. Ja sam inače diskretna, sada pričam prvi i poslednji put, moj sponzor nije platio mojoj ekipi koja je vodila moje društvene mreže. Zato imam novog. On je harizmatičan muškarac čije društvo mi prija. Prija mi i njegov novac. Bila sam skoro kod nekog sponzora u Londonu i snimila sam neku kolaboraciju sa jednim crncem. Ovaj je baš galantan i atraktivan sponzor. Ja sam dugove otplatila u minuti zbog svog poverenja – zaključila je Deniz.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money