Home / Magazin / NA ŽENINOJ PROMOCIJI SE NIJE POJAVIO, JAVNOST IZBEGAVA! Sanja Kužet napravila REZ, ovo je Nemanja koji je ZAVEO!

NA ŽENINOJ PROMOCIJI SE NIJE POJAVIO, JAVNOST IZBEGAVA! Sanja Kužet napravila REZ, ovo je Nemanja koji je ZAVEO!

Oglasi - Advertisements

Sanja Kužet konačno je otkrila tajnu svog savršenog tela. Atraktivna voditeljka pozvala je prijatelje i predstavnike medija u jedan beogradski hotel kako bi im predstavila liniju omiljenih napitaka. Reč je o hladno ceđenim sokovima za detoksikaciju, zahvaljujući kojima je uvek u top formi, nasmejana i spremna za akciju.

Sanjino tajno oružje, savršeno za ove tople letnje dane, isprobale su i mnoge poznate gošće, pomenimo tek Cecu Ražnatović, Anu Bekutu, Viki Miljković, Irinu Vukotić, Adrianu Čortan, Anu Pendić… Na promociji se, međutim, nije pojavio voditeljkin izabranik.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sanja Kužet ljubomorno čuva privatnost, posebno partnera Nemanju Živojinović, direktora marketinga jedne auto-kompanije.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

‒ Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari ‒ izjavila je lepa voditeljka, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

‒ Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money