Home / Novo / OVAKO SU KOMUNICIRALI MAKROI, KLIJENTI I VIP PROSTITUTKE Isplivale PORUKE I CENE: Evo koliko su zarađivale DAJANA, DUŠICA i ostale

OVAKO SU KOMUNICIRALI MAKROI, KLIJENTI I VIP PROSTITUTKE Isplivale PORUKE I CENE: Evo koliko su zarađivale DAJANA, DUŠICA i ostale

Oglasi - Advertisements

Nedavno je u velikoj akciji policije u Beogradu uhvaćeno 29 osoba, koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom.

Sada su se u medijima pojavile informacije o tome kako su navodno izgledale poruke putem kojih su naručivane VIP prostitutke, kao i kako je izgledao VIP katalog i koje devojke su se našle u njemu.

U porukama do kojih je Republika.rs došla može se videti kako su makroi komunicirali s klijentima, kako su ugovarali sek*ualne usluge, kao i koliko su one koštale.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Kako Republika.rs piše devojke su podvodili Duško Banjac, fitnes instruktor Nikola Anđelić, Dušica Grabović, Jelena Jojić Madam i Ana Marija Kikoš. Na spisku devojaka navodno su se našle Sanja Stanković, Nataša Šavija, Halas Marija, Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Tripunović, Sofija Gačic, Dragana Zrnić, Jovana Krejović…

Kako mediji saznaju Slavica Tripunović, Jovana Krejović, Martina Rajić i Marija Halas su bile privedene u policijsku stanicu na saslušanje, gde su neke od njih negirale poznanstva s makroima, dok su druge priznale da se bave prostitucijom. Marija Halas i Martina Rajić su priznale da su prostitutke i da su njihovi makroi Banjac, Anđelić, Grabovićeva i Kikoševa.

Slavica Tripunović Dajana je, kako mediji prenose, u policiji, negirala da se bavi najstarijim zanatom i sebe prala time što je slobodna žena i ima prava da se viđa s muškarcima na žurkama.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa


– Slavica je rekla da poznaje Nikolu Anđelića pola godine, a Duška Banjca mnogo duže i to iz sveta muzike jer je Kajin menadžer. Ona je dovedena u stanicu s Jovanom Krejović, za koju je takođe rekla da je poznaje nekoliko meseci. Slavica se na dan hapšenja videla s Jovanom Krejović da bi zajedno otišle kod klijenta, ali Slavica je rekla da ju je Anđelić pozvao na privatnu žurku, gde će biti momaka, a da je ona slobodna žena i da je zbog toga pristala na to – kaže izvor.

– Jovana Krejović je navodno jedna od devojaka koja se našla na spisku, a zajedno sa Slavicom Tripunović Dajanom je uhvaćena na delu i privedena u policiju. Ona je negirala poznanstvo sa Banjcem i Anđelićem, a istakla je da se s Dajanom druži i da često izlaze zajedno i druže s muškarcima – kaže izvor.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Martina Rajić priznala je da se bavi najstarijim zanatom, kao i da su joj makroi Banjac, Anđelić, Grabovićeva, Jojićeva i Kikoševa. Osim nje, kako i sama kaže, za gorepomenute makroe radile su i Slavica Tripunović, Sofija Gačić, Nataša Šavija, Dragana Zrnić, Sanja Stanković.

– Martina je rekla da se skoro deceniju prostituiše, a da je pre toga radila kao model. Kaže da joj je Duško nalazio imućne klijente i da bi posle pružanja sek*ualnih usluga njemu dala 30 odsto od zarade. Njena cena je bila 1.000 evra, pa je tako Dušku od svakog klijenta davala po 300 evra, a bakšiš, ako bi dobila, pripadao je njoj. Duško je bio glavni makro, a, kako Martina kaže, u poslednje vreme za njega je radio i Anđelić pošto je Duško čuo da ga odavno prate. Duško je Anđeliću dao sve fotografije devojaka, on je pozivao klijente, kontaktirao sa devojkama i slao ih na dogovorene adrese. Martina je tvrdila da, osim nje, za Banjca rade i Slavica Tripunović, Sofija Gačić, Nataša Šavija, Dragana Zrnić, Sanja Stanković. Od klijenata uzima 800 evra, a u decembru prošle godine od klijenta je uzela 1.500 evra, dok je taj klijent Jelenu Jojić Madam častio 2.000 evra što mu je nju nabacila. S Natašom Šavijom je u februaru ove godine bila s klijentima Crnogorcima na Zlatiboru u prestižnom hotelu. Tom prilikom Martina je uzela 700 evra, dok je Šavija zaradila 1.000 evra.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Još jedna devojka koja je bila privođena zbog VIP prostitucije jeste Marija Halas, koja nije želela da okoliša, već je jasno rekla da voli da živi na visokoj nozi i da zbog toga naplaćuje sek*ualne usluge.


– Marija je priznala da voli pare i bogate muškarce, te da joj zbog toga ne pada teško što s njima putuje i što telo prodaje da bi uživala u luksuzu. Za usluge druženja bez odnosa dobijala je od 200 do 700 evra u zavisnosti šta klijent traži od nje. Posao su joj nabacivali Banjac, Ana Marija Kikoš, Jelena Jojić, Dušica Grabović, kao i devojka koja se lažno predstavljala kao Sofija, a zapravo se zove Marijana. Razgovore su vodili uglavnom preko Vocapa. Kada bi joj klijenta nabacila Ana Marija, usluga bi koštala 1.000 evra, ona bi za sebe zadržala 700 ili 600, a 300 ili 400 bi dala njoj. Toliki deo novca bi za sebe zadržao i Banjac, kao i Jelena Jojić i Dušica Grabović – kaže dobro obavešteni izvor.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money