Home / Magazin / SVI MOMCI S KOJIMA JE MINA VRBAŠKI TRESLA KREVET Sa 17 imala prvi S*KS u rijalitiju, promenila ih 15 a za 20 DANA čak njih DVOJICU

SVI MOMCI S KOJIMA JE MINA VRBAŠKI TRESLA KREVET Sa 17 imala prvi S*KS u rijalitiju, promenila ih 15 a za 20 DANA čak njih DVOJICU

Oglasi - Advertisements

Mina Vrbaški, koja je ponovo ušla u Zadrugu 5, postala je poznata domaćoj javnosti nakon što je 2017. godine optužila folk pevača Šaka Polumenta da joj je slao snimke u kojima joj se udvarao. Međutim, otkako je krenula u rijaliti karijeru postala je poznata kao malo slobodnija devojka.
Naime, Vrbaški, čim je ušla u Belu kuću napravila je pravu pometnju, a budući da voli da je u centru muške pažnje, prvo je bacila oko na Anđela Ranković, s kojim se mazila, a s njim je i bila u kratkoj emotivnoj vezi i u Zadruzi 1. Posle Rankovića, Minino interesovanje se okrenulo ka Mateja Matijević, bivša najveća ljubav Taru Simov.

Podsetimo, u Zadruzi 1 vrlo brzo je stupila u emotivnu vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je pred kamerama više puta imala intimne odnose. Njihova veza bila je turbulentna i puna svađa, a kada su se rastali, ona se upustila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.

Mina je bila slobodna i u vezi sa Panićem, pa je imala sa njim intimne odnose kada god im se ukazala prilika.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Kada je stigla u “Zadrugu 2”, a tamo nastavila sa vrelim akcijama sa muškarcima. Prvi na spisku bio je Jovica Putniković. Njihova veza nije dugo potrajala, ali nisu se libili da imaju intimne činove pred kamerama. U decembru 2018. godine učesnik rijalitija “Zadruga 2” postao je maneken Marko Marković, a ni on nije ostao imun na čari Mine Vrbaški. Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš-kabini.

Kao da joj nije bilo dosta prisnosti sa muškarcima pred kamerama Mina je pred kraj “Zadruge 2” imala poni odnos i sa pevačem Savom Perovićem, koji joj je do tog trenutka bio drugar. Sve se treslo od njihove akcije u sobi za rehabilitaciju.

Mina Vrbaški učestvovala je i u “Zadruzi 3” u kojoj je bila u ljubavnoj vezi sa Crnogorcem Mensurom Ajdarpašičem. Njih dvoje se stalno svađali, o čemu je Srbija brujala, a veliku pažnju publike privlače i njihovi intimni odnosi. Mina i Mensur su dedavno raskinuli, zbog čega je Vrbaši i zaplakala na svom Insta “storiju” uz reči da mu se javno izvinjava, te da je svesna šta je izgubila.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

U Zadruzi 4 Vrbaški je bila u strastvenoj i turbulentnoj vezi sa Filipom Carem.
Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone “Zadruge” razmenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, Franom Pujasom, Mišelom Gvozdenovićem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money