Home / Magazin / TI ŽENO NISI NORMALNA, ZA TE PARE ČISTI SAMA! KOBILO, NEK TI MAMA ČISTI Kurir pokrenuo lavinu, narod kivan na oglas za čistačicu!

TI ŽENO NISI NORMALNA, ZA TE PARE ČISTI SAMA! KOBILO, NEK TI MAMA ČISTI Kurir pokrenuo lavinu, narod kivan na oglas za čistačicu!

Oglasi - Advertisements

BEOGRAD – Ako je ovaj oglas dala žena, treba da je bude sram. Onda gospođo izvadi ruke iz d….. pa lepo spremaj sama, još ćeš i uštedeti tih 200 evra koje si mislila da daš za platu… Ko*ilo… Ti ženo nisi normalna, za te pare čisti sama… Nek ti mama čisti, samo su neki od više od stotinu komentara koji su se do ovog trenutka nanizali na portalu Kurir.rs pošto smo objavili oglas koji je izazvao pravu buru na mrežama.


Naime, jedna beogradska gazdarica koja, kako se može shvatiti iz oglasa, izdaje dva-tri stana na dan u centru prestonice objavila je oglas kojim traži spremačicu sa podužom listom obaveza i više nego skromnom platom od 200 evra mesečno uz obavezno znanje engleskog jezika!


Korisnica Tvitera koja je oglas videla na mrežama a potom ga podelila na svom nalogu, prokomentarisala ga je sočnom psovkom i inicirala pravu buru koja je nastavljena na portalu gde čitaoci nisu mogli da dođu sebi posle pročitanog oglasa…

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa


Da podsetimo, uz uslove da je kandidatkinja ozbiljna, odgovorna, vredna i pedantna, naravno i neosuđivana, gazdarica traži i obavezno znanje engleskog jezika jer pored ribanja i pajanja prašine spremačica se lako može naći i u ulozi hostese koja ljubazno treba da dočeka inostrane goste i preda im ključ.Uz podugačku listu obaveza i zahteva, gazdarica je pojasnila da se dva stana na dan nalaze na dve različite lokacije a kad u njima nema posla spremačica će po potrebi raditi i na trećoj. Radi se od 11 do 16 časova, a radna sedmica je šestodnevna, jedini slobodan dan je nedelja. Plata je 200 evra.
Oglas je izazvao brojne komentare najverovatnije zbog nemalog spiska obaveza i skromne plate posebno kad se zna da za ovakve poslove po privatnim stanovima može da se uzme između 3.000 i 5.000 dnevno u zavisnosti šta gazdarica naredi.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money