Thursday , September 21 2023
Home / Novo / ZVEZDA GRANDA KOJU JE ŽIRI IZVREĐAO ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Marija Šerifović se odmah oglasila: Stojim iza svake svoje REČI!

ZVEZDA GRANDA KOJU JE ŽIRI IZVREĐAO ODUSTALA OD TAKMIČENJA! Marija Šerifović se odmah oglasila: Stojim iza svake svoje REČI!

Oglasi - Advertisements

Pevačica Marija Šerifović otkrila je na svom Instagramu da je takmičarka “Zvezda Granda” Anastasija Ićurup rešila da odustane od takmičenja nakon uvreda koje je dobila od strane žirija.

Naime, pevačica i članica žirija Ana Bekuta pokrenula je raspravu vezanu za stajling obe takmičarke, koje su se pojavile jedna u crnom provokativnom kostimu, a druga u crvenom na sceni Granda. Marija je sada rekla da stoji iza svake svoje reči.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

“Dobri ljudi, dobar dan. Elem, zatrpali ste mi DM, želim da kažem da stojim iza svake svoje izgovorene reči, smatram da je to jedino ispravno i dalje. Zatekla me informacija da je kandidatkinja Anastasija Ićurup odustala od takmičenja, nije se žena osetila dobro, ne želim da bude deo toga. Da li bih ja to uradila?”, rekla je Marija na snimku, pa nastavila:

“Ne bih, bila bih bolja i najbolja da žiriju pijem krv. Ova situacija se na ovaj način završava”.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Podsetimo, žiri je izneo svoje mišljenje na račun Anastasijinog oblačenja, ali i druge kandidatkinje Maje Đorđević.
“Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad”, rekla je Ana Bekuta.

“Jedna jako neugodna tema o kojoj može da se polemiše jako dugo. Istina je, 2022. je godina. Lejdi Gaga izađe na scenu, a peva obučena u šnicle. Sve je dozvoljeno. Šta je nekome ukusno ili neukusno, o tome se evo ovde polemiše. Ono što se meni lično ne dopada, ja kada bih došla na tu scenu, jako je bezobrazno, nezgodno za doživeti i podneti udarac kao izvođač ili osoba koja ima 20 godina da ti bilo ko kaže: ‘Povraća mi se zbog tebe’. Šta znači to?! Nemam problem da vam se nije dopalo, već o načinu na koji se izražavamo o izgledu kandidatkinja jer na primer, možda je to nekog stvarno povredilo. istinski. Da si ti meni rekla, jer imam 167 centimetara i 75 kila i to sam što nije ova estrada, a vidi me gde sam, da dođe neko da kaže da mu se povraća. Danas sam na mestu da mogu da kažem da me mnogo zabole ona stvar što se tebi povraća, ali su prolazile godine i godine da dođem do toga statusa i situacije. Imam problem sa načinom i izrtažavanjem jer to ne može da se kaže. Ne može, Ana”, rekla je Marija u “Zvezdama Granda”.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money