Home / Uncategorized / Na njenoj sahrani dogodilo se nešto sramno: Dona Ares preminula je poslije borbe sa rakom, a mjesec dana pred kraj uradila je bolnu stvar!

Na njenoj sahrani dogodilo se nešto sramno: Dona Ares preminula je poslije borbe sa rakom, a mjesec dana pred kraj uradila je bolnu stvar!

Oglasi - Advertisements

Pjevačica Azra Kolaković, koja je poznatija kao Dona Ares, preminula je 02.10.2017. u 40. godini, u svom rodnom gradu Bihaću.


Od kada je povela svoju životnu bitku sa rakom, Dona Ares se hrabro držala pa na društvenim mrežama je bila prava inspiracija za sve ljude koji imaju istu muku. Međutim, nekoliko mjeseci pred smrt njene objave su bile sve rjeđe, a posljednje što je na svom Instagramu objavila pet dana pred smrt bila je njena fotografija iz mlađih dana gdje se obratila direktno svojim fanovima sa kojima je imala intezivan kontakt:

Voli vas vaša Dona Ares – napisala je ova popularna pjevačica.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Prije toga, pjevačica je preživjela i još jednu muku u svom životu. Ona je raskinula dugogodišnju vezu sa svojim suprugom, kompozitorom Džavidom Ljubovicem, a o tome je obavijestila i sve svoje pratioce na Instagramu uz jako jednu iskrenu poruku:

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Gotovo je i uopšte mi nije žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega. Nikada! Zbogom, hej, hej… goodbye! Forever – napisala je pokojna pjevačica.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money