Home / Uncategorized / NIKADA NE BISTE POGODILI TKO JOJ JE OTAC, a čak ni ona ne prihvata tu činjenicu: PAMTIM GA SAMO PO LOŠIM STVARIMA!

NIKADA NE BISTE POGODILI TKO JOJ JE OTAC, a čak ni ona ne prihvata tu činjenicu: PAMTIM GA SAMO PO LOŠIM STVARIMA!

Oglasi - Advertisements

Vrlo često djeca poznatih ličnosti idu za stopama svojih roditelja, pa čak ponekad i koriste njihove uspješne karijere kako bi i njihova popularnost skočila. Međutim, neki i nemaju baš tako dobar odnos sa svojim roditeljima i ne prihvataju njihov stil života, pa se okrenu na drugu stranu i žele pobjeći od svog porijekla.

Kemal Malovčić je iza sebe ima 3 braka u kojem je imao i djecu, a za njega je važila ona izreka treća sreća, pa se tako skrasio sa trećom suprugom koja mu je rodila tri sina. S druge strane, Kemal iz prvog braka ima jednu kćerku, najstarije dijete, koje se zove Edita.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Edita je danas veoma uspješna žena koja se bavi alternativnijom muzikom poput džeza, bluza i druge muzike, a poznata je i po tome što ni u jednom ranijem intervjuu nije imala lijepe riječi za svoga oca.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

 

Međutim, to se ipak promjenilo u kasnijim godinama, pa čak toliko da nije htjela da se odrekne svog prezimena, iako je promijenila ime u Madita.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money