Oglasi - Advertisement

Kada je bila u rijaliti programu “Zadruga”, Natašu Radan često su povezivali sa pjevačem Amarom Giletom. Iako je Nataša govorila da su oni samo dobri prijatelji, Bane Čolak je iznio informaciju kako je navodno pjevač “zabranio” Nataši da se druži sa njim te i da su Amar i ona planirali da ljetuju zajedno prošle godine.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa


Radanova je tada sve ovo demantovala, a u tada su isplivale i njihove fotografije na kojima se vidi kako mu ona sjedi u krili. Gile je kroz medije demantovao poznavanje Nataše te tvrdivši kako je kao i svaka druga djevojka došla na nastup i slikala se s njim.

Nataša je u proteklom periodu govorila i da nije imala intimne odnose sa ovim pjevačem, kao i to da ona nije kriva za njegov razvod. Ipak, slike govore drugačije, sinoć su njih dvoje uhvaćeni zajedno!
Ova bivša zadrugarka junsku noć odlučila je da provede upravo na jednom nastupu Amara Gileta na jednom beogradskom splavu.

Djelić iz noćnog provoda Nataša je podijelila i sa pratiocima na svom Instagram nalogu, a kako je Nataša sve snimala pa je očigledno da ništa ne krije. Ona je cijelo vrijeme bila ispred bine, pa je jasno kako je samo za nju bilo rezervisano mjesto da uživa u hitovima ovog pjevača.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here