Oglasi - Advertisement

Moja sestra nalazila se sa dvoje maloljetne djece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca te pokušala da mališane strpaju u kombi.
Tek kad je počela da vrišti, oni su pobegli – ovako priča žena a čije su, prema njenim tvrdnjama, sestriće od pet i devet godina pokušale da otmu tri nepoznate osobe.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Prema njenim riječima, drama se odigrala danas između 16.30 i 17.00 sati u Norveškoj ulici u Šapcu, i to nedaleko od Zavoda za javno zdravlje.
Sestra je stajala sa svojom djecom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletila tri muškarca i počela da vuku djecu u namjeri da ih ubace u to vozilo. Sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i takođe pokušavala da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni vjerovatno uplašili, pa utrčali u kombi i pobjegli u nepoznatom pravcu – prepričava sagovornica.

Ona takođe dodaje da niko od slučajnih prolaznika nije htio da pritekne u pomoć iako se sve deštavalo tokom dana kada je na šabačkim ulicama bio veliki broj ljudi.

Prijavljen je slučaj, međutim nije podnijeta krivična prijava. Uzeli smo izjavu od žene koja sumnja da su pokušali da joj otmu djecu. Obavešteno je i Osnovno i Više javno tužilaštvo, a prostor na kom je, prema riječima oštećene, pokušana otmica na sreću pokriven je kamerama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here