Oglasi - Advertisement

Anabela Atijas je trenutno u rijaliti programu Zadruga. Ona je na jednom od okuplanja zadrugara rekla , kako je prije više od dvadeset godina , Slađa Delibašić pokupila Vesu Đogani ispod mosta da je odgaja. Vesna Đogani je to naravno sve čula , pa se odlučila i ona oglasiti i par riječi reći svojoj bivšoj jetrvi.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

„Ja sam Vesna Đogani. Ovo je ulica mog djetinstva , tu sam rođena i tu sa odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte , tu je počela moja karijera. Ovo je moj most , most mog djetinstva , tu smo se igrali između dvije vatre. A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje djetinstvo. Pogana usta su isprljala čisto dječije srce. Da bila sam siromšna djevojčia sa velikom maštom.“

Kako neko može da te osudi samo jer si živjela ispod tog mosta i parče hljeba imala i samo parče neba. Zbog toga sam tužna , zato sam tu došla. Ne radi mene , nego da podržim djevojčicu u seb. Niko me nije pokupio , nego mi poazao put kojim trebam ići. Da budem ono što jesam danas. Mirna i sretna žena. Rekla je Vesna Đogani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here