Home / Novo / EVO GDJE JE CECA ŽIVJELA PRIJE UDAJE ZA ŽELJKA! NA 4.SPRATU OVE ZGRADE: SVAKI DAN JOJ JE STIZAO ISTI POKLON, KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK

EVO GDJE JE CECA ŽIVJELA PRIJE UDAJE ZA ŽELJKA! NA 4.SPRATU OVE ZGRADE: SVAKI DAN JOJ JE STIZAO ISTI POKLON, KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK

Oglasi - Advertisements

Kada se prije više od dvadeset godina, poznata pjevačica Svetlana Ražnatović, poznatija kao Ceca, preselila iz rodnog Žitorađa u Beograd, živjela je na Vračaru. Tu je bila kod svoje jedne prijateljice, a 1993. godine je imala objavljenih pet albuma, te joj se stan u BEogradu renovirao.

Od svog zarađenog novca, koji joj je donio prihod od 350 000 prodanih primjeraka albuma, Ceca je sebi kupila stan na Banovom brdu. U biti, prvi stan u kojem je živjela na Vračaru je bio taj stan. Ona je tada već bila poznata balkanska pjevačica. Kada su mediji otišli da posjete stambenu građevinu u centru Vračara, naišli su na komšije koji su se i dalje sjećali vremena kada je Ceca tu živjela.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Komšije kažu kako je uvijek bila ljubazna, nasmijana, lijepa kao anđeo. Ulicama je odjekivala njena pjesma Kukavica, a na adresu joj je dolazilo toliko cvijeća da je mogla otvoriti cvjećaru u Beogradu. Sada je Ceca jedna od najpoznatijih pjevačica na ašim prostorima, ali i šire i ima ogromnu karijeru iza sebe.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money