Home / Novo / IGOR ZADAO SEVERINI FATALAN UDARAC Otkriveno da se Kojić druži sa pevačicinim bivšim mužem, isplivali svi detalji, a ovo je tek šokantno!

IGOR ZADAO SEVERINI FATALAN UDARAC Otkriveno da se Kojić druži sa pevačicinim bivšim mužem, isplivali svi detalji, a ovo je tek šokantno!

Oglasi - Advertisements

Danas vam donosimo vijesti sa naše domaće estradne scene, a riječ je o poznatim ličnostima koje iz dana u dan ne prestaju da nas iznenađuju, pa tako imamo priliku svaki dan pročitati novu informaciju vezanu za neku od poznatih ličnosti. Kao što ste i sami mogli zaključiti, danas ćemo da pišemo o Severini Vučković.

Ona se posljednjih nekoliko godina nalazi u centru javnosti zbog raznih skandala i sve manje se piše o njoj kao pjevačici. Poznato nam je da je bila u braku sa Igorom Kojićem od kojeg se razvela prije par mjeseci. Naime, ona je posljednjih godina doživjela razne izdaje od strane njoj bliskih ljudi, a prema najnovijoj informaciji, to je sada uradio nejn bivši muž Igor Kojić.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako mediji prenose, Igor je 30. jula proslavio svoj rođendan, a nekoliko dana kasnije je priredio veliku proslavu. Svi su se šokirali kada se na proslavi pojavio Milan Popović, Severinin prvi muž. Ostatak OVDJE. 

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money