Home / Uncategorized / Jelena Karleuša Ukrasila Vilu Na Dedinju, Sve Pršti Od Luksuza, Tu Je I Duško – Zečeve Iznijela, Ovčice U Vrt, Prava Idila

Jelena Karleuša Ukrasila Vilu Na Dedinju, Sve Pršti Od Luksuza, Tu Je I Duško – Zečeve Iznijela, Ovčice U Vrt, Prava Idila

Oglasi - Advertisements

Povodom pravoslavnog praznika , Vaskrsa , pjevačica Jelena Karleuša je ukrasila svoju raskošnu vilu na Dedinju. Time je ona dala domaći zadatak svim javnim ličnostima , kada je riječ o vaskršnjoj dekoraciji. Njena vaskršnja trpeza se nalazi u dvorištu njee luksuzne vile , jer je vrijeme poslužilo.

 

Jelena je uz pomoć svojih kćerkica , Nike i Atine , ukrasila , odnosno napravila pravi mali raj. Donijela je zečeve , postavila ovčice , a cvijeće koje je uzgajila , donijelo je još više boje u kadrove. Fotografije je podijelila na društvenoj mreži Instagram.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ovoga puta Nika nije plakala toko kucanja jajima , kao što je to bio slučaj prošle godine. Na snimcima se pojavljuje i Jelenin suprug Duško Tošić , koji je Jeleni i poklonio ovu raskošnu vilu , koja ne samo da je lijepa nego je i prostrana. U dvorištu vile se nalazi i bazen , pored kojeg će Jelena da se sunča . Nema sumnje da će koju provokativnu fotografiju i da okači na društvene mreže.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money