Oglasi - Advertisement

Poznato je da su Kija Kockar i Luna Đogani i Anabela imale priliku sretati na pojedinim događajima neposredno pred Zadrugu 3, a večeras su prvi put nakon Zadruge 1 imale vjerujete li, razmjenu riječi. Mnogi su se pitali šta će Kija imati za reći Luni prvi put nakon toliko vremena i to da zlo bude gore, na istom mjestu gdje je Đoganijeva prije tri godine ušla u vezu sa njenim suprugom S.R. Mnogi komentarišu kako je Kija zapravo ispala gospođetina zbog komentara koji je dala.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa


Ja mogu da kažem da ste bile mnogo bolje od Gagija i Filipa, stvarno iskreno mislim, dakle bile ste super i šta da kažem, je l’ treba još nešto da kažem? Od mene očekuju neki spektakl, mi se malo zezamo ovdje u studiju, naravno svidjelo mi se više nego prethodni. Dale ste sve od sebe, a super su kostimi. Čuvajte se i pazite se kao majka i kćerka u nekim normalnim količinama – rekla je Kija.


Da sve bude još intertesantnije, Kija je bez trunke sujete ili vraćanja na stare sukobe, đuskala uz Lunin i Anabelin nastup. Inače, na Luninom licu se na samom početku Zadrugovizije vidjelo da joj nije svejedno što je upravo Kija u žiriju, njena nekadašnja rivalka. Anabela je s druge strane, istakla, kako joj je mnogo drago što je čula ovakve riječi od Kockareve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here