Home / Uncategorized / Lepa Brena napravila koncert u vrijeme korona virusa: Kada vidite o čemu se radi, ostati ćete bez riječi (VIDEO)

Lepa Brena napravila koncert u vrijeme korona virusa: Kada vidite o čemu se radi, ostati ćete bez riječi (VIDEO)

Oglasi - Advertisements

Većina ljudi na svijetu, pa tako i u našoj regiji se trudi na sve načine da se pridržavaju mjera zaštite koje su uvedene diljem svijeta , zbog pokušaja sprječavanja daljnjeg širenja epidemije korona virusa. Jedna od osnovnih mjera je izolacija i socijalna distanciranost, kojih se mnogi pridržavaju, mada se mora priznati da to nije niti malo lako. Svako sada gleda da što kvalitetnije provodi svoje dane u izolaciji, te pokušavaju na sve načine da naprave, da im ni jedan dan ne bude dosadan.

Tako isto čini i većina onih koji pripadaju svijetu estrade, kojima ova izolacija posebno teško pada, s obzirom na način života kojeg vode, a koji je uvijek u pokretu, prepun koncerata, nastupa, gostovanja na medijima, i ostajanja vani do nekih kasnih sati, posebno ako se nastupa po klubovima.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Tako je i možda i najveća balkanska diva ikada, Lepa Brena, odlučila da u ove dane izolacije, kada svi strahujemo od korona virusa, malo obraduje sve svoje fanove, na jedan poseban način. Pjevačica je preko društvenih mreža podijelila jedan snimak, na kojem, zajedno sa svojim muzičarima pjeva svoj veliki hit ”Uđi slobodno”, što se može protumačiti poprilični simbolično. Kako god da bilo, Lepa Brena je na ovaj način napravila popriličan spektakl i oduševila sve svoje fanove, a a kako je ovaj mini koncert izgledao možete da pogledate na videu OVDJE

Sada se očekuje i od drugih zvijezda estrade da urade slične ili bilje stvari i da zabave svoje fanove u ove tmurne dane, te da im pokažu koliko im oni znače i u ovim danima kada nema koncerata i nastupa

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money