Thursday , September 21 2023
Home / Uncategorized / OVO JE DOKTORKA SA VRAČARA: Bila je svjetski poznati hirurg, muž i sin zagrljeni u suzama gledali kako odnose tijelo

OVO JE DOKTORKA SA VRAČARA: Bila je svjetski poznati hirurg, muž i sin zagrljeni u suzama gledali kako odnose tijelo

Oglasi - Advertisements

Vest o tragediji koja se danas u prijepodnevnim satima dogodila u centru Beograda, na Vračaru, uznemirila je brojne kolege V.A., doktorke za koju se sumnja da je sebi oduzela život u porodičnom stanu u kojem je i živila.


Kako nezvanično saznajemo, ugledna doktorka – inače plastični hirurg svjetskog glasa te vlasnica poznate bolnice u Beogradu, navodno je rekla svom mužu i sinu da ide u kupatilo, međutim pošto odatle nije izašla duže vremena oni su se prosto zabrinuli.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Suze, vriska i jauci: Muž i sin zagrljeni gledali su kako odnose njeno tijelo

Nakon uviđaja policije, tijelo doktorke odnijeli su pogrebnici, a u momentu kada je iz zgrade iznijeto tijelo, jedna djevojka koja je bila među rodbinom počela je da vrišti i neutješno plače. Sin i suprug su zagrljeni i u suzama sve vrijeme stajali ispred zgrade, sve dok pogrebna kola nisu odnela tijelo.
Kad su vidjeli da ne otvara, oni su razvalili vrata i odmah pozvali hitnu. Međutim, spasa joj nije bilo, a navodno, pored nje je ležao i nož.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money