Home / Uncategorized / Najnovije vijesti o robiji Malčanskog berberina: Ninoslav je na saslušanju priznao ove užasne stvari, a čeka ga sada ova kazna (FOTO)

Najnovije vijesti o robiji Malčanskog berberina: Ninoslav je na saslušanju priznao ove užasne stvari, a čeka ga sada ova kazna (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je u ponedeljak optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića (46), poznatijeg kao “malčanski berberin”. To je potvrdila i portparolka niškoga suda Ana Gajić, ali još se ne zna šta se Jovanoviću sve stavlja na teret, nakon što je 5. januara ove godine uhvaćen i uhapšen zbog sumnje da je oteo i zlostavljao maloljetnu djevojčicu iz Suvog Dola

Svi oni koji su pratili ovaj slučaj znaju da je Jovanović 20. decembra prošle godine na prevaru uveo u kola maloljetni Moniku K., nakon što ju je ubijedio da je on novi radnik u školi i da ne zna put do iste, i tada se djevojčici izgubio svaki trag, sve do 29. decembra kada je pronađena u jednoj napuštenoj kući u selu Pasjača, ali je Jovanović tada uspio da pobjegne policiji, te je uhapšen nekih sedam dana kasnije na seoskom groblju u svome rodnom selu Malči

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Jovanović je na saslušanju opisao cijelu otmicu, vjerojatno misleći da će dobiti neke olakšavajuće okolnosti ako sve prizna. Prvi mjesec pritvora je proveo u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, gdje mu je urađeno psihološko vještačenje po nalogu sudije, a rezultati vještačenja još nisu poznati javnosti. Više javno tužilaštvo u Nišu vodi istragu protiv Jovanovića zbog sumnji da je oteo, deset dana držao, mučio i zlostavljao Moniku K. Ukoliko mu se dokaže sve ovo za šta ga se tereti prijeti mu kazba od minimalno 10 godina zatvora pa do doživotnog zatvora. Potjera za njim je trajala 17 dana, a u potjeri su pored policije učestvovali i pripadnici Žandarmerije, Vojske, helikopterska jedinica, ali i mnogobrojni građani, kao i psi tragači.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money