Home / Magazin / OBJAVLJENE POTRESNE SLIKE KARLEUŠE IZ BOLNIČKOG KREVETA: Bez znakova života, vraćali je u život elektrošokovima?! (FOTO)

OBJAVLJENE POTRESNE SLIKE KARLEUŠE IZ BOLNIČKOG KREVETA: Bez znakova života, vraćali je u život elektrošokovima?! (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Nema osobe na ovom prostoru koja nije čula za Jelenu Karleušu. Ono što je za nju karakteristično jeste da je jedna od najpoznatijih i najkontroverznijih pjevačica na ovim prostorima.
Mnogi je često zovu “mala od skandala” što donekle opravdava činjenicu da u posljenjih 3 godine nije izdala nijednu pjesmu, a ogromne novce zarađuje upravo preko skandala, a jedan od najpoznatniji jeste zasigurno onaj sa Ognjenon Vranješem koji joj je izazvao mnogo problema, kako privantih tako i medijskih jer su je mediji odmah razapeli.


Ona je danima bila tema medija, ali je ona o uvijek demantovala tj da je imala ikakav kontakt sa njim, pa je tako prošle godine kada je trebala nastupiti na EXIT Festivalu pripremila jedan performans gdje je ležala na bolničkom krevetu i pokušavala sebe da vrati u život.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Naime, ona je jučer podijelila opet tu fotografiju kao uspomenu i to je izazvalo veliki broj komentara, jer su se fanovi prepali vidjevši je na bolničkom krevetu.
Ono što je siogurno jeste da je ona veliki preofesionalac i da ulaže mnogo u s,voje nastupe koji su ravni spektaklču.-

Koji je vaš komentar?

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money