Oglasi - Advertisement

Poznanici se opraštaju od doktorke Violete Skorobać Ašanin, dok psihijatri tvrde da je riječ o ritualnom činu. Način na koji je sebi oduzela život ukazuje na to da je bila zapravo čvrsto riješena da to učini.
Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tijela dr Violete Skorobać Ašanin, a koja je prema prvim saznanjima sebi oduzela život na način zarivši dva puta nož u srce. Tužilaštvo traži da se uradi i toksikološki nalaz, kako bi se utvrdilo da li je doktorka uoči samoubistva konzumirala bilo kakve lijekove ili alkohol.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vijest o smrti poznatog plastičnog hirurga uznemirila je njene najbliže i poznanike, a posebno zbog načina na koji je on digla ruku na sebe. Psihijatri su saglasni da je riječ o ritualnom samoubistvu, kojim je najverovatnije željela da pošalje poruku nekome.

Samoubice obično čekaju da se osame, pa onda sebi oduzmu život, najčešće velikom dozom tableta, skokom sa prozora, vješanjem ili ipak sječenjem vena. Međutim, ona se ipak na čin samoubistva odlučila dok su, kako su preneli mediji, u stanu bili i suprug i sin, pa tako da sam uvjeren da je najvjerovatnije htela da poruči: Ubiću se, pa ćete me onda voleti- kaže, za “Novosti”, jedan ugledni beogradski psihijatar.

Tek kad su se zabrinuli što Violeta dugo ne izlazi iz kupatila, njen suprug i sin provalili su vrata te zatekli je mrtvu.

Doktorka Ašanin bila je vlasnica poznate privatne bolnice i priznati stručnjak u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, a kojom se bavila čak 20 godina. Njeno telo pronađeno je u kupatilu porodičnog stana u Ulici kralja Milutina 63 u Beogradu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here