Home / Uncategorized / RIVALSTVO NE JENJAVA: Napravila je kobnu grešku koja nije prošla nezapaženo, sigurno je PROPALA U ZEMLJU OD SRAMOTE!

RIVALSTVO NE JENJAVA: Napravila je kobnu grešku koja nije prošla nezapaženo, sigurno je PROPALA U ZEMLJU OD SRAMOTE!

Oglasi - Advertisements

Općepoznato je da se bivši i sadašnji partneri ne podnose baš najbolje i rijetki su slučajevi gdje takav odnos preživi prekide, ali rivalstvo između bivših i sadašnjih žena jednog partnera je tek posebna stvar. Vrlo često bivše djevojke ne mogu ni smisliti sadašnje djevojke svojih momaka ili muževa, međutim kod Kije Kockar je to izgleda ipak obrnuto.

Kija važi za ozbiljnu i ambicioznu djevojku koja se ne zamara prošlošću, barem ne u javnosti. Ona je svoje odnose sa Slobom Radanovićem razrješila i ne čini se kao da pati previše za njim. Međutim, čini se kako njegova sadašnja djevojka, Jelena Đuričanin Marković, Kiju baš i ne podnosi najbolje.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Jednom prilikom su se njih dvije tako i posvađale na javnom mjestu, a izgleda da je to zbog Jelenine ljubomore. Ovu tvrdnju dodatno je zapaprio Jelenin lajk na Kijinu sliku u kupaćem kostimu, koji joj se sigurno omaknuo dok je pomno posmatrala njenu sliku. Izgleda da Jelena ne može izbaciti Kiju iz svog života sa Slobom.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money