Oglasi - Advertisement

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao “Žena od sultana” takmičila se u “Zvezdama Granda”, a sada se prisjetila tog perioda.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

– Mislim da ne, bila sam veoma mlada kada sam se prijavila za takmičenje “Zvezde Granda”, imala sam 13, 14 godina, tako nešto, i bio je skroz drugi žiri. Nemam neke traume, nisu bili toliko oštri kao sada. I nisu toliko ocjenjivali stajling kao sada. Mada, ja sam tada bila veoma mlada, bila sam u baletankicama, haljinicama, u nekim više dječijim stvarima – iskrena je Tijana, a kako se od tada mnogo promenila novinari su je upitali i koje estetske korekcije je na sebi uradila:

– Za one koji ne znaju, jedino što sam korigovala su grudi i to uvijek kažem. I eto, neka mala korekcija usana, što danas većina djevojaka radi, tako da mislim da to nije nešto strašno i da ni u čemu nisam pretjerala – smatra pjevačica, pa otkriva šta bi još na sebi korigovala:

– Jedino što bih mijenjala povremeno jeste boja kose – kaže Milentijevićeva, a osim estetskih promena, ona je radila i na svom glasu i to u školi Marije Šerifović i Danijela Pavlovića. Tijana, međutim, nije bila u takmičenju kada i Šerifovićka:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here