Oglasi - Advertisement

Veljko Belivuk (35) poznat kao Velja Nevolja, je zaokupio kompletnu srpsku javnost u posljednjih par mjeseci. On je uhapšen sa svojih 17 ljudi, a sumnja se da su ubili najmanje 13 osoba koje su reketirali, i koji nisu pristajali na njihove uslove ucjena. Pronađene su u tom periodu 3 štek vikendice, u kojima je pored naružanja i droge bilo i drugih stvari, koje se viđaju samo u horor filmovima.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Velja je poslije hapšenja, tačnije 04.februara, kratko vrijeme proveo u pritvoru Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici, gdje su inače smješteni svi pritvorenici koji se terete za organizovani kriminal. On je i dalje u pritvoru, a kako se priča ima i dalje jako uticajne prijatelje u policiji, koji mu sređuju da čak i izađe vikendom napolje.

Policija sa raznim ekipama i dalje po vikendicama vrši uviđaje, a osim mašina za mljevenje mesa, tamo su pronađene i bačve sa kiselinom, za koje se sumnja da su topili nesretne ljude. Prije par dana iza jedne kuće je pronađen čak i ženski sako, kao i krvavi šal crvene zvezde. Ako se nastavi raskrikavanje ovakvim tempom, Velji nevolji se smiješi doživotna kazna zatvora.

Sada su u Ripoteku pronađene i gumene čizme, kao i gumena odijela u kojima su po svemu sudeći kasapili svoje žrtve. U kući u Ripoteku su prnađeni pored oružja i veliki čekići sa kojima su drobili lobanje i krupnije kosti, te su ih kopali pored poljskoga wc-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here