Home / Uncategorized / Baka Iz Srbije Postala Hit Na Internetu – Kad Su Vidjeli Šta Radi Na Balkonu, Popadali Od Smijeha (Video)

Baka Iz Srbije Postala Hit Na Internetu – Kad Su Vidjeli Šta Radi Na Balkonu, Popadali Od Smijeha (Video)

Oglasi - Advertisements

U Srbiji kao i u većini zemalja u regionu, proglašeno je vandredno stanje i  uveden je policijski sat. Za one osobe koje su starije od 65 godina , potpuno je zabranjeno kretanje. Tako oni na razne načine pokušavaju da ubiju vrijeme u karantinu , te su u iščekivanju , kada će konačno moći malo da izađu iz svojih domova da se prošetaju .

 

Tako je jedna baka iz Beograda postala hit na internetu. Naime , ona nije mogla da izdrži više u karantinskoj izolaciji , pa je izašla na terasu svoga stana , i počela je trčati s jednog kraja na drugi. Naime , nije poznato koliko je krugova istrčala , ali za nju je to svakako kao maraton .

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ostali smo bez teksta kada smo vidjeli ovaj video , ali vjerujemo da baka psihički više nije mogla izdržati , pa je makar na ovaj način odlučila da malo osvježi svoje misli. Ovo je moramo priznati , najteža situacija do sada , koja je zadesila cijeli svijet. Nadamo se da će što prije proći , pa da ponovo nastavimo da živimo normalno.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money