Oglasi - Advertisement

Verujemo da ste svi do sada čuli za glavnu vest koja je glavna u Srbiji a to je da je Marko Šijan dobio sina, kojem je ime simbolično dao po svom ocu. Njihovoj sreći nema kraja, i mali Zoran je već donesen kući, a Mirko Šijan jednostavno ne može više da čeka, tako da je već krenuo lom u Surčinu. Iako još uvek nisu službeno venčani, on i njegova verenica će to uraditi jako brzo.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Sada je isplivao i mali problem, jer on nije hteo da čeka kada će da na proslavu stignu Veljko i Bogdana ražnatović. Jednostavno od pre, između njih nešto ne funkcioniše kako treba, a jedina stvar koja ih spaja jesu dve sestre sa kojima su u vezi, odnosno u braku.

Prisutni novinari su preimetili da je Šijan bio vidno uznemiren što su gosti kasnili, a u jednom momentu je izašao besan iz kuće, jer mu je Goca govorila da sačeka da pristignu Ražnatovići. On je zahtevao da slavlje krene i da ne želi nikoga da čeka.

 

“Ne daju mi, bre, da slavim! Ne mogu da slavim u kući, moram da odem negde, čekam Bogdanu, čekam Veljka, moram negde da odem, mora da se zalije i tačka”, rekao je Mirko, pa dodao i kako neće niko da mu kaže kad će da slavi. Verujemo kako će ovo samo da dolije vatru na celu priču, jer je Goca nedavno izjavila da joj ne pada na pamet da zove Cecu na svadbu, kad i ona nije pozvana na Veljkovu svadbu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here