Oglasi - Advertisement

Još kao mala je voljela da pozira pred kamerama , a danas za njom uzdišu brojni muškarci. Naime , riječ je o poznatoj srpskoj pjevačici Radi Manojlović. Ona je našoj javnosti poznata po svome nastupu u Zvezdama Granda prije 13 godina , gdje je došla u super finale.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Pjevačica Rada Manojlović danas spada u red najzgodnijih i najatraktivnijih pjevačica na estradi. Ona je u višegodišnjoj romansi sa kolegom Harisom Berkovićem. Njih dvoje su u vezi već pune četiri godine. Njihova veza je imala raznih turbulencija , i bila je na klimavim stolicama , ali su ipak uspjeli opstati.

Mediji su jedno vrijeme pisali kako je Rada u drugom stanju , ali je pjevačica demantovala te navode. Svi se pitaju kada će se oni vjenčati , ali sve se čini da jedno i drugo  , ipak nije spremno za taj korak. Rada je od malena uvijek željela da bude pjevačica. Moramo priznati da joj stvarno ide od ruke taj posao , te da je rođena da bude zvijezda. To dokazuju i fotografije koje su se nedavno pojavile na internetu , a na njima je Rada kada je imala 15 godina , i pleše.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here