Oglasi - Advertisement

Svako onaj ko se hvali da posle korone košta mnogo više, zapravo ne shvata da im uspjeh nije došao zahvaljujući trudu i radu, Lečić
Iako su mnogi estradnjaci tokom pandemije koronavirusa bili u strahu da se neće baš skoro vratiti nastupima, pokazalo se da je taj strah bio zapravo neosnovan.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Naime, ne samo da se publika uželjela provoda, već su se mnogi pjevači dosjetili kako da iskoriste ovu trenutnu situaciju pa tako podigli cijene svojih nastupa.

Kako saznajemo, pojedini pjevači su otišli toliko daleko te svoje nastupe nakon korone naplaćuju čak i za 1.500 evra više nego ranije.

Nekoliko poznatih pjevača povećalo je svoje cijene nastupa za 500 pa čak i 1.500 evra samo zato što su prvi nastupi po kafanama nakon korone bili izuzetno posećeni. U tome prednjače naravo mladi pjevači koji su tek nekoliko godina na sceni, a ono što je zabrinjavajuće jeste da ih menadžeri podržavaju u tome umjesto da im skrenu pažnju te objasne da to tako ne ide – kaže izvor koji tvrdi da će tako samo sebi zalupiti vrata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here