Thursday , September 21 2023
Home / Uncategorized / U Srbiji Vlada Opsadno Stanje: Oglasili Se Novak I Jelena Nakon Otmice, Njihove Riječi Kidaju Dušu

U Srbiji Vlada Opsadno Stanje: Oglasili Se Novak I Jelena Nakon Otmice, Njihove Riječi Kidaju Dušu

Oglasi - Advertisements

Cijeli region je zaprepašten zbog vijesti da je pokušana otmica djeda Jelene Đoković. Iz MUP-a Srbije je saopšteno kako je Milosav Radisavljević iz Ljiga pronađen u jednom kukuruzištu vezan za jednu betonsku banderu . Vezali su ga lisicama , a odatle je dozivao pomoć kako bi ga neko pronašao i spasio.

 

Pripadnici MUP-a Ljiga su pronašli osamdesetogodišnjeg starca koji je vezan bio za metalnu konstrukciju , na sebi nije imao vidljivih povreda. Policija je tako obavila razgovor sa ovim nesretnim čovjekom , izjavio je kako su dva razbojnika u njegovu kuću i tom prilikom mu uzeli oko 26 hiljada dinara iz novčanika , ali su mu uzeli i mobilni telefon.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Kad su ga izveli , vezali su ga za dalekovod , koji se nalazi u blizini kuće. Novak i Jelena su se zahvalili policiji radi svoje brze reakcije , jer su ubrzo i pronašli počionice , a njima sad prijeti velika zatvorska kazna radi pljačke i radi mučenja nesretnog starca.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money