Home / Zdravlje / GARANTUJEM DA ĆETE OVAKO SKINUTI 5 KG ZA MESEC DANA: DR FILGUD OTKRIO “MAGIČNI LEK” ZA MRŠAVLJENJE KOJI POMAŽE SVIMA..ŽENE U ČUDU!

GARANTUJEM DA ĆETE OVAKO SKINUTI 5 KG ZA MESEC DANA: DR FILGUD OTKRIO “MAGIČNI LEK” ZA MRŠAVLJENJE KOJI POMAŽE SVIMA..ŽENE U ČUDU!

Oglasi - Advertisements

Da li ste ikada čuli za Sašu Plečevića? To je najpoznatiji srpski doktor i nutricionista, i svi oni koji su poslušaali njegov savet, danas su kao neke druge osobe. Njegov režim ishrane i njegove formule su jako jednostavne, alli je potrebna samo discipllina, da biste postigli ono što u stvari i želite. po njegovim rečima, glavni problem u današnje vreme je to, što ljudi jedu sa nogu, uglavnom nezdravu hranu iz fest fuda, i pri tome svakaako se skoro nikako ne kreće, i onda imamo jao veliki broj obolenja, pre svega kardiovaskularnog sistema kod jednog čoveka.

“Ljudi, budite umereni. Magični lijek za mršavljenje je umerenost i fizička aktivnost, i to svaki mogući dan. Mi se ne krećemo Garantujemo da će svako od vas izgubiti tri do pet kilograma za mesec dana, to je zdravo mršavljenje”- rekao je on. Također je jako veliki protivnik keto dijete, koja je po njemu više nego nezdrava po jednu osobu.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money