Home / Novo / Mlada i mladoženja na motoru, a tek venčanica… Pogledajte ekskluzivne fotografije sa venčanja Miroslava Raduljice!

Mlada i mladoženja na motoru, a tek venčanica… Pogledajte ekskluzivne fotografije sa venčanja Miroslava Raduljice!

Oglasi - Advertisements

Kada spominejmo naš region, slobodno možemo reći da je jako teško u par riječi opisati koliko slavne ličnosti dobijaju pažnje, kako od javnosti, tako i od medija. njihovi obožavaoci se u svakom trenutku trude saznati šta oni rade, a na neki način su i oni krivi jer su dali sve na tacni, jer su odabrali takve profesije kojima se bave u životu.

Tako je na primjer košarkaš Miroslav Raduljica pokušao svoje vjenčanje zadržati u tajnosti, jer su on i supruga Tamara željeli da taj dan prođe sa što manje kamera i pompe u medijima. Izgleda su i uspjeli u tome, jer su ekskluzivne slike sa njihovog vjenčanja objavili samo njima najbliži ljudi.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Tako se na tim slikama vidi kako je mlada blistala u vjenčanici koja je bila jako jednostavna ali lijepa, dok je Raduljica odlučio da svoju dragu zagrli u stilu pravog bajkera. Oni su izgledali jako sretno dok su pozirali na motoru, a osmijehe nisu skidali.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money