Oglasi - Advertisement

Nema posla koji je perfektan i da ga je lako raditi, međutim svaki posao donosi sa sobom neke lijepe, ali i ružne stvari.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Tako je i s poslom novinara, TV voditelja ili uopšteno rada na televiziji. Malo nas ima uopšte ideju šta stoji iza emitiranja jedne obične emisije te koliko rada i priprema, koliko treninga treba proći kako bi se napravio kvalitetan show i da sve izgleda savršeno na TV-u te da može da privuče što više gledatelja.


Danas je i jako teško napraviti zanimljivu emisiju jer je puno toga već viđeno, a Internet je svima nama olakšao pristup raznim informacijama ali i vijestima, a svima onima koji misle da je lako raditi ispred ili iza kamere, ili na terenu kao novinara reporter, neka pokušaju i uvjerit će se da sve to nije baš onako kako su to oni zamislili i da je potrebno baš monogo napora da se napravi sat vremena kvalitetne emisije a koja će pri tome privući pažnju ogromnog broja gledatelja.


Tako je dosta čudno ispao snimak na kojem voditeljica n Happy televiziji u jednom momentu počinje sa jako ružnim riječima poput smrade, lopove, ološu. Snimak je očekivano odmah završio i na društvenim mrežama, a mnogi su mislili da se ovdje zapravo samo radilo o uvježbavanju i da je voditeljica samo mahinalno izjavila sve te uvrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here