Home / Zanimljivosti / Pevač Zvezda Granda u procesu menjanja POLA: Izabrao je novo ime, oblači se kao žena i ŠMINKA (FOTO)

Pevač Zvezda Granda u procesu menjanja POLA: Izabrao je novo ime, oblači se kao žena i ŠMINKA (FOTO)

Oglasi - Advertisements

Da su se vremena definitivno okrenula naopako, u to se možemo itekako uveriti iz dana u dan. Sve ono što nam serviraju društvene mreže, jednostavno ide iz krajnosti u krajnost. Ljudi su spremni da učine sve i svašta zarad malo pažnje. Menjanje spola, je tema o kojoj danas govorimo, i koja je uvek aktueelna tema. Mi danas govorimo o jednom lsučaju kojii se trenutno dešava u Srbiji, a tiče se domaće estrade. Naime, verujemo da ste gledali Zvezde Granda 2013 godine, kada se na sceni pojavio Stefan Lukić, koij i nije postigao baš neki jako zapaženi rezultat.

Verovali ili ne, sve ono što zaradi, stavlja na jednu hrpu, i jednostavno želi da promeni spol, a sebi je dao i umetničko žensko ime Stefi Gazela. “Bio je u dugoj vezi, raskinuli su jer je stalno napadao druge žene i sada postaje žena. Svi smo u čudu. Niko nije ni slutio na ovako nešto. Ostaviće bend sa kojim dugi niz godina nastupa. Promeniće pol”, kaže dobro obavešteni izvor.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money