Oglasi - Advertisement

Rođenje Zorana Šijana je svakako vest broj 1 u Srbiji što se tiče estrade, a mnogo se stvari izdešavalo u Surčinu u protekla 3 dana. Novinarke ekipe su odmah opkolile kuću od Goce Božinovske, a pred njih je izašao polupjani Mirko Šijan, koj ije bio bez majice na +35 stepeni.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

On je već ok o14 sati počeo da divlja ispred kapije kako više ne može da čeka goste, a posebno je bio ljut na Ražnatoviće, koji su opet kasnili, a u jednom trenutku je pred novinarima i ekipom “Alo. rs”, rekao, neće meni Ražnatovići određivati kada ću se ja radovati? Goca je tada poludela, i rekla da niko neće ući u kuću da slavi, jer je cela spremna da dočeka bebu i majku.

Mirko je i tu poludeo, ali je ipak morao da slavi udvorištu gde je bilo pravo ludilo, vatromet, pucanje iz vatrenog oružja, a pala je čak i prijava od strane komšija, tako da će najverovatnije morati da plati kaznu od 150.000 dinara. Kada su se pojavili Veljko i Bogdana, ono što je svima upalo u oči je to, da je Veljko otišao nakon 15 minuta, i već tada se moglo videti da nešto među njjima nikako ne štima.

 

Bogdana je sa druge strane kao prava tetka, počastila trubače sa skoro 1.000 evra bakšiša i svima stavila do znanja da nema zezanja sa njom. Jučer je Mirko tako došao po bebu i suprugu u bolnicu, a na Instagramu se Bojana pohvalila kolevkom, auto sedalicom koja je laćena oko 1.000 evra, a preovladavaju placi tonovi, jer je ipak dečak u pitanju. Vaša mišljenja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here