Oglasi - Advertisement

Kada pomislimo na najpopularniju pjevačicu na cijeloj estradi, odmah se zna da se misli na Cecu Ražnatović. Ceca je trenutno jedna od najzaposlenijih pjevačica u cijeloj regiji, a ona je kao što znate u posljednjih nekoliko dana u Crnog Gori, gdje radi punom parom i zarađuje novac. Koliko je ona samo voljela, i koliko je publika obožava pokazuje podatak da će do kraja avgusta, zajedno sa zadnjih 10 dana da inkasira približno 300.000 evra.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Međutim, mi ćemo danas da se podsjetimo jedne vijesti koja se desila prije nekoliko mjeseci. Ceca je na društvenim mržeama podijelila svoju tugu koju osjeća i kako kaže saznala je da je izgubila nekog koga je šest godina smatrala svojim članom porodice. Svima je poznato koliko pjevačica voli pse i da ih nekoliko ima u svojoj kući, ali sada je napustio njen izgleda najdraži pas u cijeloj kući.

Tako je pjevačica Ceca na društvenoj mreži objavila sliku psa uz jako emotivan opis, a mnogi su ostali iznenađeni koliko je ova pjevačica zapravo osjećajna osoba, pa je povodom toga u medijima dala i još jedno dodatno objašnjenje.

 

Pas je bio teško bolestan, vidno je gubio kilograme, oni su dali sve od sebe da ga spase, da mu život učine što boljim, a on je kao član porodice. S njima je bio preko šest godina i mnogo im je bilo teško kada ih je napustio. Također, više puta je nakon ovoga objavljivala njegove slike i pisala koliko joj fali, i kolikko ga voli. Da li vi imate kućnog ljubimca? Pišite nam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here