Oglasi - Advertisement

Marko Miljković kaže da je u domu na Novom Beogradu sve spremno za dolazak njegove supruge Lune Đogani i kćerkice Mije iz porodilišta. Mia je na svet došla u utorak, 15. juna, a mama i beba u subotu bi trebalo da napuste GAK “Narodni front”.
Ponosni tata Marko kaže da je spremio poklone za doktore, babicu, ali i Lunu.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

– Ona će dobiti veoma vrijedan dar kad izađe iz bolnice. Zaslužila je sve što poželi. Spremio sam vrijedno zlato za doktore, kao i za babicu. Njoj sam namijenio i dukat, ali mi ga je prijatelj, kad mi je čestitao Mijino rođenje, polomio – ispričao je Miljković za “Informer”.

On je istakao da priželjkuje da sa Lunom što prije dobije i drugo dijete.

– Čim Luna bude mogla, odmah pravimo drugo dijete! Nek bude spremna, što se mene tiče možemo već za četiri mjeseca da radimo na tome. Toliko sam srećan da sam shvatio da želim veliku porodicu i što više djece s njom. Toliko je lijepo podnijela trudnoću i porođaj, da joj ne bi smetalo da brzo zatrudni. Luna mnogo voli djecu i, kao i ja, mašta o velikoj porodici. To je najveća sreća! – iskren je Marko.

Miljković je prvi put postao otac u 38. godini, a o tome je dugo maštao.

– Luna mi je ispunila najveću životnu želju. Zbog toga ću joj biti večno zahvalan. I moji roditelji, koji imaju dvije unuke od moje sestre, godinama čekaju da im sin podari nasljednika. Odavno sam spreman da budem otac i da mijenjam pelene – priča srećni tata i otkriva da kćerkica liči na njega:

– Jedva čekam da zagrlim tu malu krofnicu! Kažu da liči na mene, ne samo izgledom, već i karakterom. Rodila se tačno kad joj je bio termin. I ja sam takav, precizan. Kad kažem da će nešto da bude tog i tog datuma, tako mora da bude.

Na pitanje da li će, poput mnogih očeva, razmaziti mezimicu, odgovara:

– To će uraditi Luna! Ona se raspilavi kad je riječ o pisma, bebama… Ja ću da probam da joj budem autoritet, da napravimo neki balans. Naravno, ukoliko uspijem u tome!

U stanu na Novom Beogradu sve je spremno za Lunin i Mijin izlazak iz bolnice.

– Bebica ima svoju sobu, koja je skroz sređena. Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica, sedište za kola… Imamo i garderobu za narednih godinu dana. Treba samo da dođu kući i da zajedno uživamo – rekao je Marko za gorepomenuti medij.

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here