Home / Zanimljivosti / “IMAM 30 GODINA I TEK SAM SAZNALA ZA OVAJ TRIK SA GRUDNJAKOM”: Evo šta morate uraditi kad IZVIRI ŽICA!

“IMAM 30 GODINA I TEK SAM SAZNALA ZA OVAJ TRIK SA GRUDNJAKOM”: Evo šta morate uraditi kad IZVIRI ŽICA!

Oglasi - Advertisements

Za danas jedna jako zanimljiva tema, koja će se definitivno svideti svim ženama. Donje rublje, baš kao i grudnjak, jako su bitni za svaku ženu, je je zbog kože, pogotovo na intimnim delovima, jako bitno da je od kvalitetnog materijala., Grudnjaka danass imamo u jako širokom spektru po pitanju cena, a “Viktorija sikret” su definitivno najskuplji grudnjaci koji se mogu naći na tržištu. Međutim, nema žene koja se ponekad na nekom važnom događaju nije našla u problemu sa grudnjakom koji je neudoban, ili čak mu izviri žica, i krene da vas neugodno bode. 

Šta uraditi u tom trenutku? Mi vam u nastavku današnjeg članka, donosimo jedan jako koristan savet, i to od žene koja je sama našla način šta da uradi. Sve što treba da uradite jeste da Omotate lepljivi deo jastučića oko prekinute žice. Ulošci za gaćice su najbolji za ovo, ali ako ih nemate pri ruci, možete koristiti običan higijenski uložak.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money