Home / Uncategorized / Na Njoj Samo Bademantil, Ceca Zapalila Instagram, U Kući Se Snimala, A Onda Kamera Uhvatila I Ovu Osobu – Nije Sama Bila, Evo Ko Njoj Društvo Pravi

Na Njoj Samo Bademantil, Ceca Zapalila Instagram, U Kući Se Snimala, A Onda Kamera Uhvatila I Ovu Osobu – Nije Sama Bila, Evo Ko Njoj Društvo Pravi

Oglasi - Advertisements

Neočekivano izanje srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović , zapailo je Instagram. Naime , pjevačica je na svom storyu objavila video koji je iznenadio nejen fanove , jer nisu naučili da pjevačicu vide u ovom izdanju.

 

Naime , pjevačica je objavila story gde leži u bademantilu , a u jendom trenutku je okrenula kameru prema svojoj kćerki Anastasiji koja se nedavno vratila sa odmora na Tajlandu gdje je bila sa svojim dečkom.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Ceca je svoje prvo dijete , odnosno sina Veljka , rodila 1996 godine , u decembru mjesecu , u bolnici Narodni Front u Beogradu. Veljka je dobila vantjelesnom oplodnjom . On je bio Cecino prvo dijete , a Arkanovo osmo. Dvije godine poslije , Ceca je rodila drugo dijete , kćerku Anastasiju. U tom periodu Ceca je objavila album Maskarada , snimila je svoje najljepše balade na tom albumu. Ceca je bila i uhapšena u poicijskoj akciji Sabla , nakon ubistva Zorana Đinđića , optužili su je da je bez dozvole držala velike količine oružja u kući.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money