Oglasi - Advertisement

U poslednje vrijeme na ovu temu se piše dosta više, nego je to bilo slučaj ranije. Ovo je dosta zastupljeno na poslu, a riječ je o mobingu, što je kod nas na Balkanu veoma učestala stvar. Mnogo ljudi radi prekovremeno, ali ni u snovima ne smiju pomisliti da se žale za to.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

O tome da su žene i fizički i psihički,a nekada i seksualo zlostavljane na poslu vrlo dobro znamo, a ono što je veliki problem jeste da one ni ne smiju da se žale zbog straha da neće dobiti otkaz. Sada vam donosimo priči iz Kine, a vi pročitajte do kraja jer je itekako zanimljivo. Radi se o tome da je radnica dugo vremena trpila seksualno uznemiravanje od strane svog šefa, i kada više nije mogla uzela je metlu i počela da ga udara, a pri tome je napravila veliki krš u njegovoj kancelariji.

Zatim imamo i jednu priču koja nam dolazi iz Španije gdje se desila jedna i više nego zanimljiva situacija, a riječ je o tome da je Milanka Rodrigez odsjekla penis svom šefu. Kako pišu tamošnji mediji pišu on je jednog dana poslije radnog vremena nju pokušao da siluje kod šanka, a ona je u tom trenutku uzela nož i odsjekla mu penis, a da bi stvar bila još gora, on je nju mjesecima unazad seksualno zlostavljao, i njoj je na kraju sve prekipjelo. Sama je pozvala policiju i predala se.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here