Oglasi - Advertisement

Kako vlada pandemija korona virusa , život u cijelom svijetu je zaustavljen. Mnogi su vezani za svoja četiri zida , i nikuda ne idu ,  a oni koji moraju izaći , stalno su pod strahom da se neće zaraziti. Mnogi ljudi su ostali bez posla , jer mnoga preduzeća ne mogu preživjeti u tim uslovima , pogotovo kafići i restorani.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

 

Sport je nekako najteže pogođen , te sportaši naviše pade zbog ove pandemije , jer su prestala sva takmičenja , a mnogi sportski događaji su otkazani , kao što su i Olimpijske igre otkazane. Teniseri su svakako najugroženiji , jer oni najviše zarade od turnira koji bi u ovom trenutku igrali.

Novak Đoković je jedan od tenisera , koji niakako ne mora brinuti o svojoj egzistenciji , jer je najbolji teniser svijeta , koji od svojih sponzora također dobiva veliki komad prihoda. Međutim , izolacija itekako utiče na Novaka , pa su se na društvenim mrežama pojavile mnoge fotografije sa komičnom prirodom , koje prikazuju kako će najbolji teniseri svijeta izgledati kada se ovo sve završi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here