Home / Magazin / “BOG OBRVA” POZNAT JAVNOSTI PO BROJNIM SKANDALIMA: Žena Adama Adaktara je tajanstvena lepotica kojoj se žene dive!

“BOG OBRVA” POZNAT JAVNOSTI PO BROJNIM SKANDALIMA: Žena Adama Adaktara je tajanstvena lepotica kojoj se žene dive!

Oglasi - Advertisements

Posljednjih dana svi mediji pišu o poznatoj porodici Adaktar koji spremaju rijaliti kao porodica Kardašijan i taj rijaltii se treba početi prikazivati za nekoliko dana. Adam Adaktar je sam sebe prozvao Bogom obrva, a poznat je po luksuznom životu i skandalima koje pravi.

Mnogi smatraju da je ekcentrik koji je uspio u životu zahvaljujući dobrom smislu za biznis. On je otvorio salon za ljepotu i zahvaljujući preporukama poznatih žena, on je postao jako tražen. On danas posjeduje nekoliko različitih biznisa, pa je tako i suvlasnik jednog restorana u Srbiji. Adam je jako popularan zahvaljujući društvenim mrežama, a njegova supruga Anđela je prelijepa crnokosa dama koja je porijeklom iz Rusije. Adam je ispričao kako je Anđelu prvi put vidio na času vajanja, kada je ona na njega galamila jer je greškom uzeo njen rad. Kaže kako njegoca supruga jako lijepo crta i kada je otvorio drugi studio pozvao ju je da dođe i tako je sve počelo. Oni imaju danas troje djece, dva sina i jednu kćerku.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money