Home / Uncategorized / OMILJENA GLUMICA DORIS PINČIĆ SE RAZVODI: Pročitajte poruke koje je poslala MUŽU, SVI BRUJE O OVOME!

OMILJENA GLUMICA DORIS PINČIĆ SE RAZVODI: Pročitajte poruke koje je poslala MUŽU, SVI BRUJE O OVOME!

Oglasi - Advertisements

HRT-ovu voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu odnedavno prate šuškanja o tome kako je došlo do krize u njenom braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, a čini se kako su problemi počeli u februaru ove godine, i to nakon Valentinova.

No, ono što je sada zaintrigiralo javnost jest screenshot poruka koje je Doris poslala Borisu na Valentinovo još prošle godine, a koje je Boris prethodno sam objavio na svom Instagram profilu,a koji je odnedavno zaključan za javnost.
Boris je tada njima jako nasmijao svoje pratitelje.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa


Doris mu je u tim porukama poručila da “stavi sušiti robu, kupi cipele i čarape, odveze Donata, ali i psa kod veterinara, a kad se vrati kući stavi peći batake s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem, a za to vrijeme opegla sve što je suho u košari te stavi sve, stvari koje su na tabureu i oko njega u kufer. Ali, ni to nije bilo sve.


Pokupi sa kvake od vrata košulje i moju haljinu i uzeti iz ormara crni sako te i doći po svoju voljenu ženicu u 12.30, poručila je još te na kraju mu je poželjela sreću i još poručila: “Nemoj što zaboraviti…”
Već sljedećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s svojim kolegom, a vjenčani prsten nije se nazirao na njenoj ruci. Ni nekoliko dana kasnije, tijekom kuhanja, nije nosila vjenčani prsten, što je izazvalo sumnju kod pratilaca.

Best free WordPress theme

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money