Oglasi - Advertisement

HRT-ovu voditeljicu Doris Pinčić Rogoznicu odnedavno prate šuškanja o tome kako je došlo do krize u njenom braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom, a čini se kako su problemi počeli u februaru ove godine, i to nakon Valentinova.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

No, ono što je sada zaintrigiralo javnost jest screenshot poruka koje je Doris poslala Borisu na Valentinovo još prošle godine, a koje je Boris prethodno sam objavio na svom Instagram profilu,a koji je odnedavno zaključan za javnost.
Boris je tada njima jako nasmijao svoje pratitelje.


Doris mu je u tim porukama poručila da “stavi sušiti robu, kupi cipele i čarape, odveze Donata, ali i psa kod veterinara, a kad se vrati kući stavi peći batake s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem, a za to vrijeme opegla sve što je suho u košari te stavi sve, stvari koje su na tabureu i oko njega u kufer. Ali, ni to nije bilo sve.


Pokupi sa kvake od vrata košulje i moju haljinu i uzeti iz ormara crni sako te i doći po svoju voljenu ženicu u 12.30, poručila je još te na kraju mu je poželjela sreću i još poručila: “Nemoj što zaboraviti…”
Već sljedećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s svojim kolegom, a vjenčani prsten nije se nazirao na njenoj ruci. Ni nekoliko dana kasnije, tijekom kuhanja, nije nosila vjenčani prsten, što je izazvalo sumnju kod pratilaca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here