Oglasi - Advertisement

Pjevačica Mia Borisavljević koja je imala rođendan prije nedjelju dana, te je bilo organizovano slavlje na kom je bio i Stevan , sada je objavila rezultate …

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa


Nakon što je estradni frizer Stevan Radivojević objavio da kako pozitivan na zloglasni virus COVID – 19, mnogo njegovih prijatelja i saradnika odlučilo je da se podvrgne testu, jer su se svi okupljani na zabavama, pa iz straha da je neko pokupio virus, svi su išli na testiranje.
Pjevačica Mia Borisavljević koja je proslavila svoj rođendan prije nedjelju dana, a na kom je bio i Stevan, odlučila je da se testira, na svu sreću, njen rezultat i rezultat kako i njenog supruga Bojana Grujića je negativan:

Bojan i ja smo testirani na COVID 19 , rezultati su negativni! Hvala što brinete, -napisala je Mia na svom Instagram profilu, a nakon čega je objavila i sliku rezultata testa, da to očito još i dokaže. Već danima mediji bruje o proslavi Veljkovog sina, na kojioj se ispostavilo da je bilo pozitivnih na covid-19 pa sada jos i proslava Mije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here