Oglasi - Advertisement

Dugo nismo pisali o poznatoj akciji u kojoj je uhapšena Tijana Ajfon. Naime starleta i učesnica rijalitija Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, nije u tužilaštvu u Bosni i Hercegovini odala nijedno ime političara, biznismena niti mafijaša s kojima je bila intimna, kako navodi njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ajfonka sve tajne krije zapravo u mobilnom telefonu, a koji je sada deponovan u tužilaštvu.

Tijana je samo kratko rekla da je došla na žurku na koju je bila pozvana te da se ne bavi pros..tucijom, kako su tvrdili! Ona se do daljeg brani ćutanjem. U pravnom smislu nije iznijela baš nikakvu odbranu, a detalje će iznijeti kada bude podignuta optužnica, odnosno, za nekoliko mjeseci. Tijanin telefon niko nije otključavao, pa tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni marke ‘ajfon’ je isključen te ima šifru za otključavanje. On se nalazi u tužilaštvu i neće biti otključavan, rekao je advokat Stevanović.


On takođe ističe da Tijana nije dobila nikakav poseban status u zamjenu za svjedočenje protiv nekih koji su bili uhapšeni u akciji “Kristal”, krajem maja.

Moja klijentkinja ni na koji način nije odavala bilo kakve informacije a niti je bilo koga označila kao člana kriminalne grupe i nešto slično. Očekujemo da će vrlo brzo da izađe iz pritvora u Bijeljini, ona se osjeća prilično dobro. Sama je u ćeliji te ima korektnu saradnju sa policijom. Zadovoljna je hranom i smještajem, ima pravo na TV i novine, ali i na telefonski razgovor sa mnom. U kontaktu je sa svojom porodicom i javlja joj se mnogo prijatelja. Takođe Tijana jedva čeka da se vrati svom biznisu, salonu za njegu ljepote koji je nedavno otvorila u Beogradu- ističe njen advokat Stevanović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here