Oglasi - Advertisement

Tri horoskopska znaka ove nedelje prolaze kroz težak period, provjerite da li ste među njima.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Iako su zvijezde ove nedelje manje-više naklonjene svim znacima, tj. generalno je dobar period, ova tri horoskopska znaka stvaraju sebi pritisak u glavi i to nema nikakve veze sa realnim okolnostima. Ipak, to će biti dovoljno da do kraja sedmice prolaze kroz dosta težak period.

Rak

Ove nedelje nikako nećete moći da se opustite. Ništa ozbiljno vam se ne dešava u životu, ali vi sami sebi pravite haos u glavi, ubjeđujući sebe da vam sve ide naopako.

Vi ste inače osjetljivi, a ove nedelje ste zbog položaja planeta posebno ranjivi.

Ipak, imajte na umu da je sve što ne valja ovih dana zapravo u vašoj glavi. Pogledajte oko sebe, sve je u redu. Nemojte da napravite problem sebi tako što ćete povjerovati u ono što ste umislili.

Škorpija

Ove nedelje će vas partner pritiskati da na neki način definišete ili unaredite vaš odnos. Vi to ne želite jer ste ipak više za spontanost, a ne za uvježbane izjave koje će vas vezati za partnera. To vas prilično uznemirava jer vam djeluje kao da stvari nisu pod vašom kontrolom, a poznato je da osobe rođene u znaku Škorpije vole da sve kontrolišu.

Osjećate se kao da nemate izbora – partner želi od vas nešto što ne želite da mu date, a opet, želi to toliko jako, da osjećate kao da morate da se povinujete njegovim željama. Zbog cijele te situacije se osjećate kao zatočeni i trebalo bi što prije to da riješite.

Ribe

Ova nedelja je u znaku scenarija koje sami stvaramo u glavi, a manje u vezi sa onim što se zaista dešava. Vi ćete ove nedelje biti na ivici nervnog sloma, ali apsolutno ne smijete da dozvolite da vas savlada negativnost.

Ukoliko ne možete da se otrgnete tim negativnim emocijama ove nedelje, možda treba da pažnju preusmjerite na nešto drugo, što nema veze sa emocijama. Posvetite se poslu ili nekom “projektu” sređivanja kuće, hobiju, bilo čemu, samo tu energiju koju biste trošili na negativne misli usmjerite na nešto pametnije.

(MONDO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here